Intentie Wat is onze intentie? vertrouwen authenticiteit authentiek respect kwaliteit originaliteit horecaconcept horecaformule oorspronkelijke waarden natuurlijke omgeving genieten eerlijke producten liefde bereid plezier geserveerd kwaliteitscontroles herkomst productieprocessen algemene voorwaarden verrijking ontwikkelingen ideele doelstelling opbrengsten activiteiten authentieke gebouwen producten diensten promoten voerstreek educatieve respect natuur intentie ambachtelijk ambachtelijke waarden normen sociale gedachte sleur invloeden alledag ontwijken virtual reality andere wereld

 

Intentie

Met herberg Moeder de Gans willen wij onze gasten en bezoekers culinaire diensten en diverse andere faciliteiten aanbieden waarbij uitgangspunten als vertrouwen, authenticiteit en respect centraal staan. Kwaliteit en originaliteit zijn belangrijke drijfveren in ons horecaconcept.


Het restaurant 

Met ons restaurant hebben wij de intentie een nieuwe horecaformule te creŽren met behoud van oorspronkelijke waarden. Dat wil zeggen dat bezoekers van onze herberg er op kunnen rekenen dat zij in een natuurlijke omgeving kunnen genieten van gerechten samengesteld op basis van eerlijke producten en ingrediŽnten, met liefde bereid en met plezier geserveerd.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en staan open voor moderne ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied. Wanneer wij kiezen voor het promoten van specifieke producten dan worden deze van begin tot einde onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Hieronder verstaan wij met name ook het verifiŽren van de herkomst van de producten met inbegrip van natuurlijke en eerlijke productieprocessen.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden voor reserveringen in onze herberg Moeder de Gans verwijzen wij u naar onze pagina met Algemene voorwaarden.


De website

Naast ons restaurant, cafť en de arrangementen bieden wij ook diensten aan op het gebied van .be domeinregistratie, waarvoor wij officieel agent zijn. Bezoekers van onze website kunnen erop rekenen dat wij de aan ons toevertrouwde informatie of middelen met respect behandelen en op geen enkele andere wijze zullen gebruiken dan waarvoor ze bedoeld zijn. Voor meer informatie hierover met betrekking tot onze website verwijzen wij u naar onze pagina: Privacy policy.

Wanneer wij op onze website via links naar interessante websites van derden verwijzen, dan mag u ervan uitgaan dat deze sites door ons zijn onderzocht op eerlijkheid en waarheidsgehalte. Dergelijke sites vermelden wij alleen als wij ervan overtuigd zijn dat de informatie en service die deze sites aanbieden voor u als bezoeker een verrijking kunnen zijn. Wij kunnen echter door de snelle ontwikkelingen en aanpassingen op dit gebied op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor aangebrachte wijzigingen binnen bestaande websites van anderen, waar naartoe wij een link hebben aangelegd. Zie onze pagina Disclaimer voor meer informatie omtrent onze aansprakelijkheid.

Suggesties, klachten, op- of aanmerkingen op de door ons aangeboden producten zien wij met veel interesse tegemoet via: Serieuze op- of aanmerkingen. Uw bevindingen die een verbetering of positieve aanpassing van ons bestaande concept kunnen betekenen zullen wij altijd op gepaste wijze belonen. 


IdeŽle doelstelling authentiek authenticiteit

Met de opbrengsten van onze activiteiten willen wij investeren in het behoud van authentieke gebouwen, producten, diensten en het promoten van de Voerstreek (B). Tevens hopen wij naar onze gasten toe een educatieve rol te kunnen vervullen in het ontwikkelen van respect voor de natuur. Deze intentie komt voort uit de gedachte dat zaken als een natuurlijke omgeving en het gebruik van ambachtelijke producten zeer verrijkend kunnen zijn voor mensen. Naast aandacht voor nieuwe ontwikkelingen is het belangrijk stil te staan bij basale behoeften, waarden en normen. Behoud van deze zaken zien wij dan ook als een noodzakelijk sociale gedachte die het voor onze bezoekers mogelijk maakt even de sleur en invloeden van alledag te ontwijken en op een andere maar originele wijze in te vullen.

Moeder de Gans in Teuven (B) laat u zien dat het zelfs zonder virtual reality mogelijk is om even binnen te stappen in een andere wereld.

© 1993-2019 Moeder de Gans -- Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid --