Sitemap / pda

Herberg  Moeder de Gans is 
een restaurant- café, gelegen
aan het pittoreske dorpspleintje
van Teuven in de Belgische
Voerstreek. Onze gerechten
zijn huisgemaakt en bestaan
veelal uit  ambachtelijke 
en  biologische  producten
van boeren en  ambachtslieden
uit de streek.

When you see this after
30 seconds
:
This page uses
frames, but your browser
does not support them or in
the case of the Opera browser   
frames have been disabled.
After this disappears
after a few seconds your
browser is ready for MdG

Klik hier als u niet
automatisch wordt
doorverwezen naar de
hoofdpagina van
www.moederdegans.be
.


Alles over herberg
Moeder de Gans in
Teuven (B) onderdeel
van de Voerstreek in
Voeren.


Herberg Moeder de Gans
Teuven-Dorp 60, 3793 Teuven (B)
Tel: 0032-(0)4-3812285, Fax: 0032-(0)4-3810572
e-mail: in

GPS: N 50° 45.091, E 005° 52.582

Herberg  Moeder de Gans is  een  restaurant- café, gelegen aan het pittoreske dorpspleintje van Teuven in de Belgische Voerstreek. Onze gerechten zijn huisgemaakt en bestaan veelal uit  ambachtelijk  en  biologische  producten van  boeren en  ambachtslieden uit de  streek.

Herberg  Moeder de Gans  biedt  ook  diverse arrangementen aan die aan uw vrije dag of vakantie een plezierige invulling kunnen geven. Van een bezoek aan een ambachtelijk  bedrijf in de streek tot een  trappistenbier  proeftocht in de natuur.

Het werk van Sara Smerdon, een kunstenares uit  Australië,   bestaat  voornamelijk  uit schilderijen, fotowerk, poëzie.  De invloed van deze  kunstenares  vindt  men  bij  Moeder de Gans  terug in de vorm van wandschilderingen en  in  de  illustraties  van  deze  website.

De herberg beschikt over een ruim terras beschut of een zonneterras, alle gerechten worden gemaakt van streekproducten die we halen bij lokale boeren, de meeste gerechten op onze uitgebreide kaart zijn streekgerechten, veelal met gebruikmaking van biologische ingredienten. Er zijn altijd wisselende vegetarische dagschotels. Met kerstmis serveren wij een kerstmenu.
Indien u rookt kunt u terecht in onze gezellige rookhut. Via onze website kunt u uitgebreide informatie vinden voor een arrangement of onze uitgebreide groeps arrangementen.

Voor groepen biedt Moeder de Gans een diverse arrangementen of een arrangement. Dus neem gerust contact op als u iets wenst te organizeren voor uw groep.

U kunt ook terecht bij Moeder de Gans voor een vegetarisch gerecht / dagschotel.

Voor uw vrienden of kennissen bieden wij u een cadeaubon. Moeder de Gans is een authentieke herberg uit 1740. Geen modern interieur.

er zijn 4 open vuren, een openhaard in de herberg, een openhaard in de serre en een open rond vuur in de rookhut en nog een openhaard in het oude woonhuis

Ook tijdens de TEFAF is de gezellige herberg voor kunstliefhebbers geopend. Het restaurant ligt op nog geen 20 kilometer van Maastricht.

De herberg zelf is een restaurant- café, gelegen aan het pittoreske dorpspleintje van Teuven in de Belgische Voerstreek. De gerechten zijn huisgemaakt en bestaan veelal uit ambachtelijke en biologische producten van boeren en ambachtslieden uit de streek.

De herberg biedt ook diverse arrangementen aan die aan uw vrije dag of vakantie een plezierige invulling kunnen geven. Van een bezoek aan een ambachtelijk bedrijf in de streek tot een trappistenbier proeftocht in de natuur. Voor de wandelaar is er zelfs een natuurspel in de vorm van een ganzenbord voorhanden met de mogelijkheid om de natuurlijke rijkdom van de Voerstreek op een verantwoordelijke manier te ontdekken.

Indien u meer info wenst over de herberg zelf kunt u een bezoek brengen aan de zeer uitgebreide website van Moeder de Gans via deze link.

(c) Copyright Moeder de Gans

 


Voor meer info over de gans klik op onderstaande link.

Gans is wat u zoekt? klik dan hier voor alles over Moeder de Gans

Sitemap / pda    Contact    Help   ©   Cookiebeleid   Recensies

--Deze site komt optimaal tot zijn recht bij een scherm-
resolutie van 800 x 600 of hoger met JavaScript geactiveerd.--
Voor meer help en info klik hier

 

 

Meer info over arrangementen  
bij
Moeder de GansMeer info over het
restaurant 
van
Moeder de Gans

 

 

 

Arrangementen bij
Moeder de Gans
arrangement

Bij Moeder de Gans hebben we diverse arrangementen die aan uw vrije dag een gedeeltelijke of volledige invulling geven. Van een bezoek aan een ambachtelijk bedrijf uit de streek tot een trappistenproeftocht in de natuur. arrangement
Via de link met diverse arrangementen komt u terecht in een keuzelijst van alle mogelijke arrangementen.
arrangement

De link in de tree met vaste arrangementen geeft een leidraad voor de invulling van een halve dag én voor de besteding van een hele dag.


 

Pittoresk, rustiek en landelijk kleinschalig. Gezellig uit in een nostalgische sfeer en een omgeving waar folklore en traditie bij het dagelijks leven horen.
Waar de kwaliteit van eenvoud heel gewoon is. Waar je leeft temidden van de seizoenen en het leven zijn puurheid heeft bewaard. Waar beide Limburgen elkaar ontmoeten en waar grenzen slechts afspraken zijn, die de natuur negeert.

Moeder de Gans in Teuven gemeente Voeren in de Voerstreek is een herberg, restaurant, café met streekgerechten en uitgebreide arrangementen of een arrangement.
U kunt ook een cadeaubon bestellen of een vegetarisch gerecht of tijdens de kerstdagen een kerstmenu bestellen.
Voor groepen of een groep kunnen we een groepsarrangement of groepsarrangementen aanbieden.
Lekker uiteten in herberg Moeder de Gans voor een buffet, barbecue of een barbecue feest.

Uw verjaardag of feestje en feesten, teambuilding, uw jubileum jubilea of trouwen een bruiloft,  reünie of bedrijfsuitje is allemaal mogelijk.
Ook beschikken we over een groepsaccommodatie voor uw bedrijfsfeesten of personeelsfeest en bruiloften.
Voor uw bedrijfsfeest en uw gezelschappen bieden wij alles voor een bedrijfsuitjes. Onze groepsaccommodaties bieden de ideale start voor uw groepsuitje, familiefeest of themafeest.
Wij bieden diverse groepsarrangementen waaronder een proeverij een huwelijksfeest en verjaardagsfeest of trouwfeest. Wij hebben ook voor uw personeelsfeesten, trouwfeesten en groepsuitjes met groepsactiviteiten een perfecte locatie die heel gezellig en romantisch is.
Indien u een bruiloftsfeest of  familiefeesten en trouwerijen wenst te organiseren bent u bij herberg Moeder de Gans aan het juiste adres.
Ook een familiereünie of huwelijksfeesten met een groepswandeling of groepsactiviteit. Voor een familie-uitje en teamuitje of teamuitstapje bieden wij uitgebreide arrangementen.
Voor bedrijfsuitstapjes en verjaardagsfeesten of bv een doopfeest en bedrijfsuitstapje of bedrijfsfeestje bieden wij diverse arrangementen.
Voor groepsuitstappen of bv bruiloftsfeesten of een teamweekend hebben wij diverse feestideeën. Ook voor uw familie-uitstap en groepsexcursies of familie-uitstapje en groepsuitstapjes bieden wij diverse arrangementen. Ook voor groepstochten en doopfeesten of een groepsexcursie en groepsevenement of bedrijfsuitstap is herberg Moeder de Gans de perfecte start.
Voor een groepsuitstap of feestidee bieden wij diverse arrangementen. Voor een personeelsuitstap of groepstocht en bedrijfsuitstappen met teamweekends of een groepstochtje is Moeder de Gans de ideale start. tijdens de TEFAF is herberg Moeder de Gans geopend van dinsdag tot en met zondag. Moeder de Gans heeft geen Michelin sterren.
Moeder de Gans ligt op nog geen 25 km van Maastricht. Teuven beschikt over een hotel. U kunt hier perfect wandelen of fietsen en eten door de ongerepte natuur.
Wij hebben een uitgebreide menukaart met streekproducten in een gezellig en romantisch authentiek niet modern interieur. Of u nu wenst te trouwen of voor uw groep een groepsarrangement wenst te reserveren. kunst omgeving maastricht

 

(c) Copyright Moeder de Gans

© 1993-2019 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid