|
Moeder de Gans pils |
Het Moeder de Gans pils wordt speciaal voor ons gebrouwen in Puurs bij de brouwerij van Duvel Moortgat. Eén van de meest traditionele Belgische pilsbieren gemaakt volgens een ongewijzigd authentiek recept. Door gebruikmaking van de welbekende Saaz hop heeft het Moeder de Gans pils een karakteristieke bittere smaak. Dit in tegenstelling tot de meer gekende zoetere pils bieren. Het resultaat is een zuiver fris, fruitig, droog en wel gehopt pils met een prachtige gouden kleur. |
Moeder de Gans seizoensbier |
De Moeder de Gans seizoensbieren worden
speciaal voor |
Tijdens het
voorjaar: |
Tijdens de
zomer: |
Tijdens het
najaar: |
Tijdens de
winter: |
* Dryhopping:
het toevoegen van de droge
hop tijdens het lagerings/rijpings proces van het bier na de
hoofdgisting. Met andere woorden; naast dat er hop wordt toegevoegd tijdens
het kookproces wordt er bij dryhopping ook hop toegevoegd lang na het
kookproces, waardoor belangrijke geur en smaakstoffen uit de hop niet verloren gaan. Dit geeft de zo typische verse hop geur en
meer bittere smaak aan het bier. |
|
Moeder de Gans tripel |
De Moeder de Gans tripel wordt speciaal voor ons gebrouwen in één van de oudste brouwerijen van België gelegen in het hart van Antwerpen. Deze tripel van 8% is een bier van hoge gisting met een blonde tot zeer lichte amberkleur. In de geur vindt men toetsen van appel en licht gebrande mout vermengd met onder andere de welbekende Saaz hop. Een toegankelijke lichtzoete start met een mooie balans tussen hopbitter en fruitigheid en een fris sprankelend karakter van de laatste gisting. Volmondig maar toch doordrinkbaar, een echte allemansvriend. |
© 1993-2019 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid - |