|
Toekomst
De
komende jaren zal de horeca het niet gemakkelijk krijgen. Vooral het grote
personeelstekort is een serieus probleem voor deze sector. Waar fabrieken en
kantoren nog kunnen automatiseren, kan de traditionele horeca dit niet.
Grotere horecabedrijven waar men werkt met counter- of buffetsysteem winnen
terrein met name door een gunstiger
prijsstelling. Wij
zijn ervan overtuigd dat er altijd behoefte zal blijven aan de meer
traditionele vorm van horeca waar men aan tafel wordt bediend.
Hoewel kostbaarder, zullen gasten steeds weer verlangen en vragen naar deze
vorm van dienstverlening en naar het meer pure, originele en eerlijke product. Juist
voor ons als traditioneel horecabedrijf is het zaak om op tijd in te spelen op
nieuwe ontwikkelingen, zonder hiermee afbreuk te doen aan het authentieke
karakter. Specifiek voor ons bedrijf zien wij gunstige toekomstmogelijkheden
door gebruik te maken van eerlijke en biologische producten en de natuurlijke
omgeving. |
|
|