Onze toekomstvisie personeelstekort sector horecabedrijven prijsstelling traditionele vorm van horeca dienstverlening pure originele eerlijke product ontwikkelingen authentieke karakter toekomstmogelijkheden biologische eerlijke producten service kracht cijfers sonclusies belgische horecasector btwverlaging btw restaurant restaurant cafe cafes hotel hotels btwaftrek aftrek personeelskosten aftrek restaurantkosten

Toekomst

De komende jaren zal de horeca het niet gemakkelijk krijgen. Vooral het grote personeelstekort is een serieus probleem voor deze sector. Waar fabrieken en kantoren nog kunnen automatiseren, kan de traditionele horeca dit niet. Grotere horecabedrijven waar men werkt met counter- of buffetsysteem winnen terrein met name door een gunstiger prijsstelling.

Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd behoefte zal blijven aan de meer traditionele vorm van horeca waar men aan tafel wordt bediend. Hoewel kostbaarder, zullen gasten steeds weer verlangen en vragen naar deze vorm van dienstverlening en naar het meer pure, originele en eerlijke product.

Juist voor ons als traditioneel horecabedrijf is het zaak om op tijd in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, zonder hiermee afbreuk te doen aan het authentieke karakter. Specifiek voor ons bedrijf zien wij gunstige toekomstmogelijkheden door gebruik te maken van eerlijke en biologische producten en de natuurlijke omgeving.
 


Unieke producten en service zijn onze kracht!

 


1993-2019 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid -